Beveiliging en dataherstel

Via internet kunnen ongewenste bezoekers – hackers – uw netwerk binnendringen en onherroepelijke schade aanbrengen aan systemen en data. Eenmaal binnen, zijn hackers ook in staat om wachtwoorden en bankgegevens te misbruiken en data te kopiëren. Ook cyberaanvallen van computervirussen, wormen en spyware via internet moet u zien te voorkomen.

Het is belangrijk dat u het systeem goed beveiligd tegen ongewenst bezoek. Hiervoor zijn speciale software en hardware beschikbaar, zoals een firewall en antivirussoftware.

Antivirussoftware

Voor een optimale bescherming van uw systemen en data installeren wij de beste antivirus en firewall software. Met deze slimme software zijn uw netwerk en computers op alle niveaus continue beveiligd voor cyberaanvallen van buitenaf. Terwijl u bezig bent, checkt het programma ongemerkt de veiligheid van websites die u bezoekt, mailberichten en verwisselbare media (USB, CD-ROM, iOS apparaten). De software belast het systeem nauwelijks. Wij werken met antivirus oplossingen van ESET (NOD32).

Wij stellen de beveiligingsinstellingen in naar uw voorkeuren en wensen.

Firewall

Daar waar de internetverbinding binnenkomt, plaatsen wij een firewall. Een firewall controleert alle inkomende en uitgaande verbindingen naar het internet. Aan de hand van uw wensen stellen wij de ‘rules’ (regels) in voor al het dataverkeer. Onze firewall is geschikt voor VPN-verbindingen, hiermee kunnen diverse netwerken beveiligt met elkaar verbinden. Wij werken voornamelijk met oplossingen van Draytek.

Herstellen van beschadigde data

Een gecrashte harddisk, een computervirus of gewoon een menselijke fout; er zijn uiteenlopende oorzaken waardoor data kan beschadigen of zelfs verloren gaat. Dé oplossing voor het terug halen van uw belangrijke data is ons professionele data recovery dienst.

Een hele specifieke klus, waarvoor een speciaal geconditioneerd laboratorium nodig is. Wij werken nauw samen met Stellar Data Recovery dat gespecialiseerd is in veilige en professionele data recovery. Met de grootste zorg halen zij in het laboratorium de data van uw defecte harde schijf af. Wij zorgen ervoor dat de bestanden veilig op uw netwerk worden teruggeplaatst.

U kunt uw data recovery opdracht direct via de volgende link indienen: Formulier