Projecten

Ook voor uw (kortlopende) ICT projecten bent u bij Nano Consultancy aan het juiste adres, u heeft ICT projecten maar u wilt of kunt uw eigen ICT afdeling hiermee niet belasten? Of u heeft tijdelijk meer personeel nodig? Wij nemen deze projecten voor u uit handen, denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Verhuizingen
  • Migraties
  • Vervangingen
  • Warehousing

Wij hebben jarenlange ervaring binnen kleine en grote bedrijven o.a. Endemol,  HvA, UvA, AMC en VUmc (nu Amsterdam UMC), Erasmus MC.

Verhuizingen

Uw onderneming verhuist naar een andere locatie of er is een reorganisatie binnen uw onderneming? Wij kunnen de verhuizing van al uw ICT gerelateerde zaken op ons nemen en zorgen dat alles weer naar behoren werkt op de nieuwe locatie.

Migraties

Software wordt continu doorontwikkeld en nieuwe versies worden jaarlijks uitgebracht, wij kunnen u assisteren bij het migreren van o.a. Windows en Office. Ons beproefde methode zorgt voor een vloeiende overgang.

Vervangingen

Uw hardware moet worden vervangen? Wij kunnen dit voor u verzorgen, niet alleen de vervanging maar ook de aanschaf, opslag, uitlevering, installatie en configuratie en ook het afvoeren van de oude hardware (inclusief certificaat) behoort tot de mogelijkheden.

Warehousing

U wilt een voorraad houden in verband met standaardisering van de hardware? Wij kunnen uw aangeschafte hardware veilig opslaan in ons warehouse. Wij leveren uw nieuwe hardware af wanneer u dat wenst. Eventueel kunnen wij de volledige installatie en configuratie op ons nemen!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op.