ICT beheer

Net als een auto hebben uw server, netwerk, computers, printers en programma’s regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven werken. Dat onderhoud noemt men in ons vakgebied “ICT Beheer”. Met pro-actief beheer van uw ICT, kiest u voor continuïteit en prestatieverbetering van alle systemen. U heeft er geen omkijken naar.

Wat doen wij?

Problemen voorkomen! 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken wij de continuïteit van de complete ICT omgeving. Storingen krijgen met onze aanpak geen kans. Vanzelfsprekend verrichten we noodzakelijk periodiek onderhoud aan machines. Ook zorgen we ervoor dat programma’s, systemen en drivers altijd voorzien zijn van de laatste updates. Omdat de basis goed is, lossen wij eventuele onvoorziene problemen snel en doeltreffend op. Ja, ook in het weekend. Deze werkzaamheden verrichten wij bij u op locatie, of op afstand. Met behulp van een vaste verbinding en enkele technische aanpassingen zijn wij in staat vanuit ons kantoor beheer- en supportactiviteiten uit te voeren.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele onderhoudscontracten (Bloxx contracten), die u aan de hand van losse modules zelf samenstelt. Op basis van behoefte en budget bepaalt u welke ICT onderdelen in het contract worden ondergebracht. Zo betaalt u alleen voor diensten die u echt nodig heeft.

Problemen zijn we liever voor! Adhoc support leveren is zowel voor u als voor ons niet aangenaam. Preventieve oplossingen hebben ieders voorkeur. Onder andere de configuratie van de gebruikte hardware kan hier een positieve bijdrage aan leveren. Wij hebben dan ook besloten om daar een contractvorm voor te realiseren. Wij bieden de mogelijkheid om voor uw gehele automatisering een onderhoudscontract af te sluiten. De flexibiliteit die wij uw onderneming, in zowel de contractvorm als in de dienstverlening bieden, zal u zeker aanspreken.

Nano Consultancy

Waarom een flexibel onderhoudscontract?

De ervaring leert dat bij onderhoudscontracten de kosten niet altijd in relatie staan tot de diensten die door de dienstverlener aangeboden worden. Dit geldt met name voor kleine tot middelgrote netwerken. Iedere organisatie wil graag zelf bepalen wat er wel en niet in een onderhoudscontract wordt opgenomen. Wij zijn in staat om u een zeer flexibel contract aan te bieden, zodat u zelf kunt bepalen wat u wel en niet wilt onderbrengen in de onderhoudsovereenkomst. Op deze manier heeft u dus de mogelijkheid om de samenstelling van de dienstverlening zelf te bepalen.

Systeembeheer op afstand

Beheer op afstand, oftewel ‘remote support’, biedt u in dit contract de mogelijkheid om middels een vaste verbinding beheer- en supportactiviteiten met betrekking tot de (netwerk)software uit te laten voeren. Wel zal u moeten zorgdragen voor infrastructurele aanpassingen om ons de mogelijkheid te bieden u op afstand deze service te kunnen verlenen. Indien gewenst kan Nano Consultancy u hierover geheel vrijblijvend een advies verstrekken met betrekking tot de aanschaf van de benodigde apparatuur en/of software.